3 Ekim 2011 Pazartesi

Hollanda IT sektöründe Çalıştırmak için Türkiye ve Hindistandan 40.000 kişi istihdam edecek


Hollanda, IT sektöründe ihtiyaç duyduğu en az 40 bin kişilik iş gücü ihtiyacını karşılayabilmek için dünyadan iki ülke seçti. Bunlardan biri Hindistan, diğeri Türkiye oldu. 28 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Design Week’e katılan ülkelerden biri olan Hollanda, Galata Köprüsü üzerinde düzenlenen etkinlikte tasarımcıları kadar ekonomik anlamdaki işbirlikleriyle de dikkat çekti. Bakan, IT sektöründe ihtiyaç duydukları en az 40 bin kişilik iş gücünü Hindistan ile birlikte  Türkiye’den karşılamayı düşündüklerini belirterek, “Hollanda nüfusu
oldukça yaşlı. Bizim genç ve eğitimli işgücüne ihtiyacımız var. Hedefimiz tüm dünyada sadece Türkiye ve Hindistan” dedi. Pauli, beraberindeki 15 işadamının Hollanda’ya önemli iş bağlantılarıyla döneceğini de vurguladı. Bu konudaki gelişmeleri www.ito.org.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Benzer yazıları www.PazarlamaProjeleri.com adresinden inceleyebilir. Facebook sayfasından (Like) yazılarımız yayınlanırken anında haberdar olabilir http://www.facebook.com/pages/pazarlamaprojelericom/199721040046066 Bizleri  twitter.com/marketing_ist adresinden takip edebilirsiniz. 

Girişimciler için 8 Adımda İş Planı

Girişimciler için 8 Adımda İş Planı