29 Haziran 2011 Çarşamba

Sosyal medyada kişilerin etkinliğini ölçümleyen bir araç: Klout

Sosyal medyada kişilerin etkinliğini ölçümleyen bir araç olan Klouttakipçi sayınızın yanında bir çok farklı veriyi dikkate alarak size bir Klout puanı veren,  bu şekilde sosyal ağınız üzerindeki etkinizi ölçen bir araç. Klout ile sosyal medyadaki etkinizi, kimleri etkilediğinizi ve kimlerden etkilendiğinizi görebiliyorsunuz. Bir çok açıdan paylaşımlarınız açısından güzel bir  dış bakış oluşturuyor.


Twitter ile başladıktan sonra Facebook hesabını entegre etme şansı tanıyan Klout, bu araçlara Linkedin’i de ekledi. Klout sayfanızdan basit bir hareketle Linkedin entegrasyonu da sağladığınızda Linkedin’deki sosyal profilinizin analizini yapıyor. Bu sayede Twitter ile sınırlanmayarak daha genel bir ölçüm sağlayabiliyor.





Benzer yazıları www.PazarlamaProjeleri.com adresinden inceleyebilir. Facebook sayfasından (Like) yazılarımız yayınlanırken anında haberdar olabilir http://www.facebook.com/pages/pazarlamaprojelericom/199721040046066 Bizleri  twitter.com/marketing_ist adresinden takip edebilirsiniz. 

Girişimciler için 8 Adımda İş Planı

Girişimciler için 8 Adımda İş Planı