1 Eylül 2010 Çarşamba

Carrefour pazarı örnek aldı


7 Temmuzda Vatan Bilgisayar, İstanbulda sosyete pazarı olarakda bilinen,  Yeşilköy Pazarında tezgah  açmıştı. yüzlerce gazeteci, konuyu manşetlere taşıdı. ilk bakışta iyi bir PR olarak değerlendirilen bu aksiyondan sonra Carrefour'un fransada açacağı iki prototip hakkında çalışmalarla karşılaştım. Le Journal du Dimanche gazetesine yayınlana  habere göre, Fransız perakendecilik devi Carrefour'un CEO'su Lars Olofsson, şirketin 'kent dışı büyük mağaza' konseptini geliştirme arayışları kapsamında Fransa'da iki prototip mağaza açmayı planladığını, "Herşeyin aynı çatı olacağı bir konsept, pazar havası olacak, geçmişe ait bir hava solutacaklarını" ve bu konseptlerim diğer Avrupa ülkelerinde uygulanmasının 2011 başından itibaren  gerçekleşeceğini belirtmiş.  

Perakende savaşları olanca hızı ile sürüyor. Özellikle 2010-2011'de "bu da mı olur" dedirtecek aksiyonlar, çalışmalar, kampanyalara hazır olun!


Benzer yazıları www.PazarlamaProjeleri.com adresinden inceleyebilir. Facebook sayfasından (Like) yazılarımız yayınlanırken anında haberdar olabilir http://www.facebook.com/pages/pazarlamaprojelericom/199721040046066 Bizleri  twitter.com/marketing_ist adresinden takip edebilirsiniz. 

Girişimciler için 8 Adımda İş Planı

Girişimciler için 8 Adımda İş Planı